Флешмоб «Все є Україна»

21 жовтня, 2022 § 0

Учні нашого закладу освіти долучилися до національної акції «Все є Україна», щоб залишити на полотнищі розміром 12х6 слова подяки та віри в Збройні Сили України. Прапор побуває в закладах професійно-технічної освіти краю, а далі повернеться у Запорізьку область, звідки й почалася акція.
Символ нашої Держави привезли керівник та заступники керівника департаменту освіти Івано-Франківської ОВА та вручили директору Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА Мар’яні Марусинець.

Напевно, не випадково Стяг зустрів Хуст, адже саме наше місто було серцем Карпатської України.
Також на базі нашого закладу освіти , щоб підтримати ВПО у вивченні української мови, буде проводитись факультатив з вдосконалення вивчення української мови. Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА Мар’яна Марусинець, яка завітала до закладу разом із представниками Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
За її словами, уроки будуть проводитись як для дорослих, так і для малечі, програми підбиратимуться відповідно до рівня володіння українською. Адже, мова – це наш захист. Мова – це нитка нашої ідентичності, нашої території.