Гурток «Театр моди»

Гурток «Театр моди» став справжньою школою мистецтва, де відбувається чудове перевтілення звичайних учениць в справжніх майстрів подіуму. За період існування його учасницями продемонстрована не одна цікава колекція.

Мета гуртка:  Навчити учнів розробляти моделі  з  використанням різного оздоблення, розвивати розумову активність,  прагнення  добувати  знання  і   формувати  уміння для використання практичної роботи, самостійність, працьовитість,  винахідливість  виробити підвищений інтерес до своєї професії, потреба  в постійному пошуку невикористаних резервів. 

Творчість – це  ефективний засіб виховання,  цілеспрямований процес  навчання і розвиток творчих здібностей  учнів. У результаті   пізнання основ творчості,  учень,  що у виробничому  процесі  є виконавцем, може побачити у своїй професійній діяльності  роль творця нового, стати раціоналізатором і винахідником.  Це в свою чергу дозволить підвищити учню,  як професійну так і  соціальну активність,  що в свою чергу приведе до  свідомого підвищення  продуктивності   і якості праці.