Педагогічний подіум «Кращі практики педагогів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області, які атестуються у 2023 році»

28 лютого, 2023 § 0

28 лютого Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Закарпатській області за активної підтримки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА-ОВА, участі членів атестаційних комісій І та ІІІ рівнів, провів педагогічний подіум «Кращі практики педагогів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області, які атестуються у 2023 році».

Педагоги, які атестуються в 2023 році, демонстрували свої кращі методичні надбання, показали професійне зростання та педагогічну майстерність.

Поділитися досвідом мала змогу Ганна Філак, викладач спеціальних дисциплін швейного профілю. Вона виступила з доповіддю на тему: «Розроблення та застосування електронних підручників, онлайн-курсів у підготовці кваліфіковихних робітників».

Також були відзначені: Часіна Оксана, викладач (Курс лекцій з практичними завданнями для поточного контролю знань. Основи малого бізнесу)  та Силимонка Тетяна, майстер виробничого навчання (методична розробка теми навчальної програми: Особливості виготовлення чоловічих напівкомбінезонів).

На завершення програми педагогічного подіуму проходив обмін думками. Присутні переконалися у творчості, ініціативності педагогів ЗП(ПТ)О, їх прагненні підвищити якість підготовки кваліфікованих робітників та імідж професійної (професійно-технічної) освіти в цілому. Усі учасники заходу отримали сертифікати.