Круглий стіл на тему: презентація Концепції Інституту «Консультант роботодавця»

27 лютого, 2020 § 0

27 лютого 2020 року на базі міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ було проведено круглий стіл на тему: презентація Концепції Інституту «Консультант роботодавця», в якій прийняв участь керівник нашого закладу освіти Пригара Дмитро Михайлович, метою проведення заходу були питання вирішення проблемних питань побудови ефективних методів гармонійної взаємодії служби зайнятості з роботодавцями, закладами П (ПТ) освіти, та особами, які шукають роботу, а також питання спільного з службою зайнятості проведення семінар-тренінгів з проведенням профорієнтаційної роботи серед випускників загальноосвітніх закладів освіти м. Хуст та району.

В роботі круглого столу прийняли участь: директор Закарпатського ОЦЗ п. Фущич Ю.І., який проінформував присутніх про пріоритетні завдання діяльності служби зайнятості на 2020 р., керуючий справами Хустської міськради Сабадош В.М. у своєму виступі зупинився на проблемних питаннях залучення іноземних інвестицій в нашому місті та регіоні.

Голова організації роботодавців м. Хуст Гомечко І.М., роботодавці: роботодавці: директор ТОВ «Орматек-2» Росоха В.М., директор ТОВ «Немецтек» Бенца С.М.підіймали проблемні питання пошуку потенційних робітників.

Новаціями в роботі служби зайнятості поділились відповідальні працівники Хустської міськрайонної філії ОЦЗ.

В обговорені проблемних питань працевлаштування випускників нашого закладу освіти прийняв участь керівник нашого закладу освіти Пригара Д.М.

З боку роботодавців було висловлену пропозиції та побажання з метою покращення співпраці між роботодавцями та службою зайнятості, та застосування в цій роботі інноваційних сучасних методів роботи.