Державна кваліфікаційна атестація з професії перукар (перукар-модельєр)

27 червня, 2022 § 0

Одним з найважливіших показників якості професійної підготовки учнів є державна кваліфікаційна атестація – завершальний етап навчально-виробничого процесу, коли випускники мають можливість показати свої знання, вміння та навички, які вони здобули у стінах закладу освіти.

Учні навчальної  групи № 12 з професії перукар (перукар-модельєр) успішно склали Державну кваліфікаційну атестацію. Кваліфікаційна комісія розглянула результати учнівських пробних кваліфікаційних робіт, зведені відомості успішності, виробничі характеристики та встановила відповідність рівня професійної підготовки учнів до вимог Державного стандарту з професії та їх готовність самостійно виконувати виробничі завдання згідно з кваліфікаційною характеристикою. Послухати захист дипломних робіт учнів за допомогою відеозв’язку мала можливість методист НМЦ ПТО Хільченко Т.О.

Члени державної кваліфікаційної комісії відзначили якісну підготовку учнів і запевнили, що такі кваліфіковані робітники завжди будуть мати попит на ринку праці. За результатами державної кваліфікаційної атестації  30 учням присвоєна кваліфікація перукар 2 класу. Приємно відмітити те, що 4 випускників отримають дипломи кваліфікованого робітника з відзнакою.

Сподіваємося, що знання, вміння і навички, які учні здобули в закладі освіти допоможуть їм стати гідною робітничою зміною, здатною до саморозвитку та самореалізації, конкурентоспроможними на ринку праці.