«День Гідності та Свободи»

19 листопада, 2021 § 0

“І хто б там що кому не говорив,а згине зло і правда переможе!”.
Ліна Костенко

21 листопада – день початку подій, які стали для України історичними: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

У цей день, День Гідності та Свободи, ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. У вдячності та вічній пам’яті низько схиляємо перед ними свої голови. Пам’ятаймо, що від кожного з нас залежить в якій Україні житимемо ми і наші майбутні покоління.

Учні нашого ліцею вшанували пам’ять тих, хто ціною свого власного життя виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас! Слава Україні! Героям слава!