В рамках методичного тижня з професій швейного профілю досвідом роботи ділились викладачі конструювання одягу Філак Г.П. та Джумурат М.В.

18 грудня, 2018 § 0

Педагоги ознайомили присутніх з особливостями розробки креслень конструкції деталей чоловічих штанів, опираючись на підручник Гріншпан І. Я. «Конструювання чоловічого верхнього одягу по індивідуальних замовленнях». Під час семінару виникла дискусія щодо розміщення задньої виточки та задньої кишені, які взаємопов’язані. Присутні педагоги поглибили свої знання з побудови креслення деталей штанів за єдиною методикою конструювання одягу.

Роботу методичної комісії продовжила старший майстер Мейгес Т.В. з доповіддю «Ознайомлення з роботою САПР. Розробка  моделей одягу в системі САПР (побудова креслення, виготовлення лекал)». Тетяна Вікторівна відмітила, що основними напрямками діяльності НПЦ є: вивчення та впровадження в навчально-виробничий процес прогресивних технологій швейної галузі; використання комп’ютерної системи САПР JULIVI; здійснення співпраці з роботодавцями; підвищення кваліфікації педагогічних працівників ПТНЗ швейного профілю. Вона ознайомила присутніх з особливостями побудови креслень та виготовлення лекал у системі САПР.