Виробнича практика з професії кравець; кравець, закрійник

1 червня, 2018 § 0

Відповідно до укладених угод між навчальним закладом та швейними підприємствами учні проходять виробничу практику з професії кравець та кравець, закрійник на робочих місцях. Щоб закріпити набуті під час навчального процесу знання, навички та вміння, учні ліцею проходять виробничу практику на підприємствах міста та району. Частина учнів проходять практику в м.Хуст у ПП Бурменко Є.В. де виготовляють чоловічі брюки, інші – СП «Терно-Текс» ЛТД де виготовляють  чоловічі сорочки. Учні які проходять виробничу практику у ТОВ «Росс-Україна» с.Нересниця виготовляють джинси, а практиканти швейної фабрики «Гроно-Текс» виготовляють чоловічі костюми.

Зміст детальної програми виробничої практики враховує конкретні умови підприємства-замовника кадрів, оволодіння учнями сучасною технікою і технологією, прийомами і способами роботи передовими робітниками виробництва. 

Учні зможуть легше адаптуватися у трудовому колективі та самореалізуватися при подальшому працевлаштуванні на підприємствах.

Під час практики роботодавці мають нагоду оцінити професійний рівень молодих фахівців і запропонувати їм по закінченні навчання робочі місця.