Весняний Ярмарок кар’єри

18 квітня, 2019 § 0

У кожної людини є момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі, за покликанням, тобто професію.    

Саме тому, з метою допомогти школярам зорієнтуватися у світі професій, 18 квітня 2019 року, Хустською міськрайонною філією Закарпатського обласного центру зайнятості на базі Горінчівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату, організовано та проведено ярмарок кар’єри «Зроби крок до майбутнього» для учнів 9 – 11 класів загальноосвітніх шкіл Горінчівського куща, студентської молоді, а також зайнятого та незайнятого населення. До заходу долучився і наш заклад освіти.

«Ярмарок кар’єри» відкрив директор Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості Володимир Гуц, наголосив на важливості правильного вибору професії, яка буде приносити моральне та матеріальне задоволення та допоможе в майбутньому реалізувати себе, свої здібності. Наш заклад освіти презентував професії за якими здійснюється підготовка та показ моделей одягу, які виготовлені нашими учнями у виробничих майстернях. Школярі з величезним захватом спостерігали за майстер-класом з перукарської майстерності. Для абітурієнтів, які ще не визначились з своїм професійним майбутнім або сумніваються у правильності вибору професії, подібні  заходи допомагають вирішити не тільки ким стати, але і хто потрібен на ринку праці.