Учні навчальної групи № 14 з професії офіціант, бармен проходять виробничу практику

22 листопада, 2022 § 0

Щоб закріпити  набуті під час навчання знання та уміння учні навчальної групи № 14 з професії офіціант, бармен проходять виробничу практику.  Відповідно до робочого навчального плану учні проходять виробничу практику на базі сучасних ресторанів та кафе міста Хуст і району, а саме: «Pablik», «Lecho», «Varosh», «Apartel-Rika», «Віденська кав’ярня», «Фокус», «Фазан». Сучасні заклади ресторанного сервісу забезпечують умови для оволодіння на високому рівні професійних навиків учнів-практикантів. За період практики наші вихованці набувають професійних навичок, практичного досвіду, що сприяє розвитку професійного мислення.

Виробнича практика є одним  з етапів підготовки кваліфікованих робітників, метою  якої є: отримання більш глибоких знань та практичних навичок з професії, які в  подальшому забезпечать успішну трудову діяльність. Завданнями практики є ознайомлення з виробничими процесами на підприємстві; оволодіння прийомами роботи на сучасному обладнанні, формування навичок практичної роботи, набуття практичних навичок вирішення проблемних ситуацій на робочому місці. Приємно відмітити, що учні проявляють творчі здібності, із захопленням ставляться до майбутньої професії, прагнуть особистого зростання.