Вдосконалення професійних навиків

20 грудня, 2021 § 0

Відповідно до робочого навчального плану учні з професії офіціант, бармен проходять виробничу практику на базі сучасних ресторанів та кафе міста Хуст і району, а саме: «Pablik», «Lecho», «Varosh», «Apartel-Rika», «Віденська кав’ярня», «Фокус», «Фазан». Сучасні заклади ресторанного сервісу забезпечують умови для оволодіння на високому рівні професійних навиків учнів-практикантів.

Виробнича практика є одним  з етапів підготовки кваліфікованих робітників, метою  якої є: отримання більш глибоких знань та практичних навичок з професії, які в  подальшому забезпечать успішну трудову діяльність. Завданнями практики є ознайомлення   з виробничими  процесами на підприємстві;  оволодіння прийомами роботи на сучасному обладнанні, формування навичок практичної роботи, набуття практичних навичок вирішення проблемних ситуацій на робочому місці.
Бажаємо учням підвищити рівень професійної майстерності.