Святкова лінійка до Дня працівника освіти

6 жовтня, 2018 § 0

Один з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблений нами – День вчителя. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися. Ця професія особлива, адже педагоги присвячують життя роботі з дітьми.

5 жовтня в нашому ліцеї відбулося традиційне святкування Дня вчителя. Після уроків викладачі насолоджувались святковою лінійкою, яку для них підготували учні ліцею. На лінійці звучали пісні, вірші, розігрувались сценки. З привітальним словом до працівників звернувся директор ліцею Пригара Д.М., який побажав їм наснаги, терпіння, нових успіхів у роботі та побільше талановитих учнів. Було багато позитивних емоцій . Атмосфера цього дня для всіх працівників ліцею була насправді теплою та дружньою.

Зі святом Вас шановні працівники освіти! Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах. Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!