Проведення профорієнтаційної роботи

20 квітня, 2017 § 0

Відповідно до наказу по ліцею №31 від 10.03.2017 «Про проведення  профорієнтаційної роботи», з метою виконання плану набору учнів ліцею на 2017-2018 н.р. продовжується  профорієнтаційна робота по загальноосвітніх навчальних закладах м. Хуст та Хустського району.

20 квітня на базі Хустської загальноосвітньої школи №5, спільно з Хустським міськрайонним центром зайнятості, в особі начальника відділу активної підтримки безробітних Хустського МРЦЗ Боїшко М.І., пройшов профінформаційий захід: «День відкритих дверей навчального закладу», на якому викладачем Пилип В.В. було проведено профорієнтаційний урок для учнівської молоді випускних класів, продемонстрована презентація Хустського професійного ліцею сфери послуг. Учні були ознайомлені з професіями, яким навчає заклад: швачка, кравець, закрійник, офіціант, бармен, перукар, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, мали змогу переглянули матеріально-технічну базу ліцею, сучасно обладнані кабінети, комп’ютерний клас, навчально-виробничі майстерні, бібліотеку, спортивний зал, спортивний майданчик і гуртожиток.

В заході прийняли участь майбутні випускники та представники ромського населення. Всі учасники отримали відповіді на поставлені запитання і були запрошені до Хустського професійного ліцею на проведення Ярмарки робітничих професій 2018.