Першість з легкоатлетичного кросу!!!

25 жовтня, 2017 § 0

Спорт стає засобом виховання тоді,

коли він – улюблене заняття кожного.

В.Сухомлинський

Напевне, ніхто не сумнівається в тому, що рух має величезне значення в житті людини. Справді, коли вона рухається – ходить, бігає, стрибає, кидає м’яч, катається на велосипеді тощо, дихання її прискорюється, серце б’ється частіше, а це означає, що й організм краще працює, активізуються процеси, які сприяють росту та розвитку.

З метою популяризації легкої атлетики серед молоді, виявлення кращих спортсменів в навчальних закладах області 25.10.17 р. на базі Державного навчального закладу «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» відбулась відкрита першість Закарпатської області з легкоатлетичного кросу серед ВНЗ І-ІІ, ІІІ-ІV рівня акредитації та ПТНЗ. У цих змаганнях взяли участь найкращі спортсмени нашого ліцею: Густі О., Талпош Б., Худа Я., Тома Д. під керівництвом керівника фізичного виховання Маслей Т.О. Спортивне свято проходило весело, із азартом і завзяттям, в дружній, спортивній обстановці. Глядачі бурхливими оплесками вітали як переможців, так і переможених.

За результатами командних змагань серед ПТНЗ області команда Хустського професійного ліцею сфери послуг зайняла VIII місце. Ми сьогодні запалили нові зірки нашого ліцею та здобули справжні спортивні досягнення. Учні отримали масу задоволення та незабутніх вражень. Зичимо спортсменам подальших успішних стартів та перемог!