Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи та старших майстрів.

18 вересня, 2019 § 0

Захід пройшов в режимі онлайн, у ході якого обговорювалися головні питання організаційно-методичного забезпечення навчально-виробничого процесу в ЗП(ПТ)О у 2019/2020 н. р. Учасниками засідання стали в.о. директора ліцею Погребняк Т.М. та старший майстер Мейгес Т.В.

Про результати роботи ЗП(ПТ)О області у 2018/2019 н. р., основні завдання освітньої галузі на новий навчальний рік та напрями, перспективи реформування професійної освіти в Україні інформувала учасників засідання директор НМЦ ПТО Слюсарєва О.В. Також присутні ознайомилися з новими законодавчими та нормативними актами в системі професійної освіти.
Предметом обговорення під час заходу була діяльність навчально-практичних центрів, створених на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти.    У ході вебінару розглянуто важливі питання: впровадження в освтній процес СП(ПТ)О; впровадження елементів дуальної форми навчання; результати участі ЗП(ПТ)О у Всеукраїнських конкурсах фахової майстерності; атестації закладів освіти, ліцензування нових професій та видів підготовки.