День Відкритих дверей

23 квітня, 2019 § 0

Популяризація робітничих професій серед школярів є одним із приоритетних напрямів роботи нашого закладу освіти. Вибір професії, з урахуванням фізичних і психоемоційних здібностей, затребуваності на ринку праці, є важливим кроком в житті людини, що має стати запорукою успішного та надійного майбутнього.  З цією метою за сприяння Хустської філії Закарпатського обласного центру зайнятості відбувся День Відкритих дверей.

Заклад освіти з привітністю зустрічав гостей – учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл міста Хуст та Хустського району. З вітальним словом до учасників та гостей заходу  звернулася керівник закладу освіти Пригара Д.М., який наголосив, що День відкритих дверей спрямований на популяризацію професій, яких потребує сучасний ринок праці, а також ознайомлення випускників міста  з професіями, з яких здійснюється підготовка у закладі професійної (професійно-технічної) освіти.
Для гостей педагогічні працівники та учні підготували екскурсії, виставки технічної творчості, презентації, цікаві майстер-класи. Родзинкою програми стало дефіле «Весняний подих». Надано інформацію про забезпеченість здобувачів освіти гуртожитком, умови проживання в ньому, організацію дозвілля учнів, умови для занять фізичною культурою та спортом, можливості професійного саморозвитку та планування кар’єри.             День відкритих дверей, який вже став традиційним, допоможе представникам  молодого покоління не тільки знайти роботу за спеціальністю, а й отримувати гідну заробітну плату та, що найголовніше, залишитися  працювати в Україні і не шукати кращої долі за кордоном.