Викладачем спеціальних предметів Косей М. О. був проведений практичний семінар на тему: «Застосування уніфікованих способів обробки при виготовленні виробів із шкіри та замші».

19 грудня, 2018 § 0

Шкіра – це популярний натуральний матеріал, якому характерні міцність, еластичність та довговічність, відмітила Міра Олександрівна. Вона зупинилась на  особливостях виготовлення верхнього одягу із натуральної шкіри та замші, відмітила фактори, які впливають на вибір методів обробки. Зокрема показала  технологічну послідовність обробки виточок (розрізних, нерозрізних, виточок-складок), прорізних кишень, петель, низу країв бортів з використанням клейових матеріалів.

Майстер в/н Буковецька М.Ю. ділилася досвідом роботи з теми: «Непрорізні суцільно-кроєні кишені з основними деталями виробу». Майстер уміло продемонструвала взірці поетапної обробки кишень з листочою і без неї.

Проведення тижнів професійної майстерності свідчить про те, що педагоги постійно підвищують ефективність і якість своєї роботи, діляться досвідом своєї роботи, демонструють свої напрацювання.