Акція «Обійми мене»

21 січня, 2019 § 0

Серед учнів та педагогів навчального закладу пройшла акція «Обійми мене» до Міжнародного дня обіймів.

21 січня любителі незвичайних свят, можуть скористатися  чудовою нагодою обійняти когось та проявити свої почуття чи симпатію, адже, саме цього дня відзначається День обіймів.

Практичний психолог Ціпкал М.В. ознайомила учнів із традиціями святкування Дня обіймів, розповіла про цікаві факти виникнення цього свята та заходи, які проводяться у всьому світі. 
Прості і дружні обійми, позбавлені всякої двозначності здатні підбадьорити і підтримати, сприяти гарному настрою і внести якийсь спокій у буденну суєту, яка наповнена не тільки нескінченними турботами, але і всілякими тривогами. Це своєрідний спосіб психологічної підтримки, який визнаний навіть в строгому науковому середовищі. Користь обіймів довели навіть вчені, з’ясувавши, що такі дії дарують нам позитивні емоції, почуття безпеки та підтримки, допомагають нам встановлювати контакти з людьми. А ще дослідники стверджують, що під час обіймів організм виробляє гормон радості – ендорфін, і цей природний наркотик, здатен знижувати біль і викликати ейфорію.

У цей чудовий День ми шлемо свої обійми всім, хто нам дорогий, всім кого ми не знаємо, але хотіли б підтримати. Вітаємо всіх з Міжнародним днем обіймів, днем відкритої безкорисливої підтримки, днем небайдужих людей!