Протягом місяця учні випускної групи № 15 з професії офіціант, бармен проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування

1 червня, 2018 § 0

У кожному професійно-технічному закладі освіти України передбачено проходження учнями виробничої практики, яка є обов’язковим складовим елементом підготовки будь-якого спеціаліста і є частиною навчального процесу. Вона проводиться на підприємствах і організаціях відповідно до Положення про порядок проведення виробничої практики.

В нашому ліцеї великого значення надають практичній підготовці учнів. Вміння та навички оволодіння професією «Офіціант, бармен» учні групи № 15 під керівництвом майстра виробничого навчання Лях О.В. набувають під час виробничого навчання у ресторано – готельному комплексі «Благодать»,  кафе «Тайм Дрінк», у піцерії «Варош».